Odds på speedway

Att betta på speedway är en spelform som är något undanskuffad i jämförelse med de riktigt stora sporterna som fotboll och ishockey. Men det går att hitta fina odds i motorsporten vilket gör den väl värd att titta på för den som är intresserad av betting. Det vid sidan av att sporten i sig har egenskaper som gör den värd att uppmärksammas.

En faktor som ger just speedway och motorcykelsport en särart i jämförelse med andra sporter är att den är befriad från den ungdomskult som råder inom de flesta andra idrotter. Äldre och rutinerade förare kan ge yngre talanger en jämbördig fight relativt långt upp i åren. Odds för att spela på speedway finns på många nya svenska casinon som är tillgänglig i din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Dackarna mot Masarna i elitserien

Nyligen körde Dackarna mot Masarna mot varandra i svenska elitserien för speedway. De flesta sportsbooks hade de förstnämnda som klara favoriter. Oddsen för att Dackarna skulle vinna hamnade så gott som hos alla bettingsajter någonstans mellan 1,10 och 1,12, medan Masarna fick odds mellan 7,00-9,00. Det är ändå inte att betrakta som någon rasande stor skillnad, och inte alls som ett spel som det vore omöjligt att lägga på underdogen.

Det ska dock sägas att Dackarna vann matchen. Under sensommaren ställs flera stora namn från de båda lagen mot varandra under Speedway GP, läs mer i Aftonbladet.

Speedway GP 2018 odds

Speedway GP 2018 går av stapeln den 11 augusti i Målilla strax utanför Hultsfred, du kan läsa mer om resultat och tävlingar på gång på swemo.se. Tävlingen ställer eliten inom speedway mot varandra. Bettingsajterna har framför allt tre vinnarfavoriter; Fredrik Lindgren, 32, som under stora delar av karriären fått höra att han är näste Tony Richardsson. Hade under förra året bäst poängsnitt av alla i elitserien; Tai Woffinden, 27, en av speedways absolut största förmågor som kört speedway på elitnivå i Sverige i ungefär tio år; Patryk Dudek, 25, en ung förmåga vars största merit är att han 2017 blev bäst SGP-rookie någonsin när han avslutade tävlingen som tvåa. Läs mer om det i svenskaspel.se.

Den som vill satsa på någon av de tre toppnamnen kan hitta följande odds på nätet:

  • Fredrik Lindgren. Högsta odds: 3,25. Lägsta odds: 2,50.
  • Tai Woffinden. Högsta odds: 3,25. Lägsta odds: 2,50.
  • Patryk Dudek. Högsta odds: 10,00. Lägsta odds: 8,00.